Aktualno
Naslovnica » Aktualno » OnePlus One – od sada bez pozivnice
OnePlus One Farewell

OnePlus One – od sada bez pozivnice

23. travnja će biti godina dana otkad je službeno predstavljen OnePlus One, a povodom te obljetnice se One od danas može kupiti bez pozivnice, i tako će ostati zauvijek. Uz ovu radosnu vijest ide i 24-satni popust na zaštitne preklopne maske i zaštitne folije ekrana, a i maska od bambusa će se također moći kupiti bez pozivnice, sve do isteka zaliha.

Spomenut je i OnePlus 2 i jedino što o njemu znamo je da će i njegova prodaja u početku ići isključivo uz pozivnice, ali radi se na tome da taj period bude čim kraći.

OnePlus može biti ponosan – u samo godinu dana su prodali više od milijun primjeraka jednog jedinog modela koji je u početku većini ljudi bio nepoznat, a i sama tvrtka je narasla na 700 zaposlenika. Očekivano, ova vijest je izazvala potpunu pomutnju, pa imajte strpljenja jer je službena stranica povremeno preopterećena.

Share

O autoru: JeftiniMobiteli Admin

Osoba koja je na vrijeme shvatila da se ne treba kupovati marke mobilnih telefona, jer kineski telefoni nude bolje karakteristike i manju cijenu od poznatih marki.