Aktualno
Naslovnica » Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenje na vlastitu odgovornost

Sve informacije pronađene na stranici JeftiniMobiteli.com su isključivo informativnog karaktera. JeftiniMobiteli.com odnosno njeni autori nisu odgovorni za nikakva loša iskustva koja se mogu dogoditi praćenjem savjeta ili uputa pronađenih na ovoj web stranici. Iako se trudimo našim čitateljima dati točne i aktualne informacije uvijek postoji mogućnost greške, za što ne odgovaramo. Ukoliko kupujete na stranicama koje vam mi preporučujemo ili nadograđujete software svog mobitela prema našim uputstvima to činite izričito na svoju odgovornost.

 

Autorska prava

Svi zaštićeni znakovi su u vlasništvu njihovih respektabilnih vlasnika. Sva prava pridržana.
Blog i svi sadržaji bloga (tekstualni, vizuelni te video i audio sadržaji) su autorsko vlasništvo. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela na koje JeftiniMobiteli.com polaže autorsko pravo, smatra se kršenjem istih te je kao takvo, podložno tužbi

 

Prikupljanje, korištenje i razmjena informacija

JeftiniMobiteli.com prikuplja kontakt informacije u svrhu slanja povremenih newsletter emailova te u nikojem slučaju neće dijeliti niti prodavati vaše kontakt informacije trećim osobama, isto tako nećemo vas spamati, nikada. Uz to, JeftiniMobiteli.com koristi software za praćenje posjeta koji također prikuplja anonimne informacije posjetitelja kao što su datuma i vrijeme posjete, vrste browsera, ip adrese i sl. što zahtjeva korištenje cookie-a. Korištenjem ove stranice dajete suglasnost da se slažete sa svim navedenim.

Share