Aktualno
Naslovnica » Phableti » Xiaomi Hongmi Note – Vrhunac tehnologije po nevjerojatno niskoj cijeni!
xiaomi-hongmi-red-mi-note

Xiaomi Hongmi Note – Vrhunac tehnologije po nevjerojatno niskoj cijeni!

Xiaomi Hongmi Note

Xiaomi je definitivno jedan korak ispred ostalih, slabijih kineskih marki. Oni pucaju na sami vrh po jačini smartphona, dok se sa cijenom uspijevaju održavati u sredini. Xiaomi Hongmi Note je još jedan u nizu njihovih smartphonea koji me je iznenadio s specifikacijama koje nudi za veoma nisku cijenu.Vjerojatno ste čuli već za ovu marke i neke od njihovih ostalih modela: Mi3, Mi4… Xiaomi Hongmi Note je smartphone kojeg bi svatko poželio imati. Od dizajna, pa sve do specifikacija i jačine baterije ovaj smartphone je jednostavno nevjerojatan i oduševljava na prvi pogled.

Kao što sam već u uvodu napisao mobitel Xiaomi Hongmi Note je mobitel koji će zadovoljiti svačije potrebe. Dimenzijama je nešto veći zbog 5.5 inčnog ekrana koji ga svrstava u kategoriju phableta. Po meni veličina ekrana od 5 do 5.5 inča je taman, te mi veličina Hongmi Notea u potpunosti odgovara. Ukoliko ste pripadnica ljepšeg spola, te imate manje dlanove moždda će vam ovaj mobitel ipak biti malo prevelik. U procesoru se nalazi klasični osmojezgreni procesor kao i kod većine ostalih smartphonea ovog cjenovnog ranga koji radi na 1.7GHz. Ono što je dosta zanimljivo je to da ovaj model ima čak 2Gb RAM memorije, što je veoma iznenađujuće za njegovu cijenu, te ga upravo tih 2Gb stavlja iznad konkurencije. Mobitel naravno ima dvije kamere, zadnja 13MP i prednja 5MP. Interna memorija mobitela je 8 Gb, ali mobitel podržava memorijske kartice do 64Gb. Jačina baterije je 3000mAh, što je dovoljno za ovakvu veličinu ekrana. Naravno za jedan dan korištenja i stavljanje na punjač po noći.

Ovaj mobitel opravdava očekivanja svih i zasigurno je jedan od best buy modela. Omjer plaćeno dobiveno je nevjerojatan i gledajući specifikacije njegova cijena je zaista smiješna. Cijena u Hrvatskoj mu je oko 1800kn, dok se preko interneta može naći i jeftinije…

Share

O autoru: JeftiniMobiteli Admin

Osoba koja je na vrijeme shvatila da se ne treba kupovati marke mobilnih telefona, jer kineski telefoni nude bolje karakteristike i manju cijenu od poznatih marki.