Aktualno
Naslovnica » Brandovi » Xiaomi predstavlja novi ultraslim 5000mAh powerbank za samo 8$
JeftiniMobiteli.com-Kineski mobiteli, phableti, tableti, gadgeti-NEW XIAOMI POWERBANK 5000mAh

Xiaomi predstavlja novi ultraslim 5000mAh powerbank za samo 8$

Xiaomi powerbank-ovi se odlično prodaju još od kako smo se upoznali s njima početkom ove godine. Sada je Xiaomi napravio dodatni korak naprijed te je izbacio na tržište svoj novi ultraslim powerbank s unibody aluminijskim kućišten koje je dizajnrano od strane Texas Instrumenta a za baterija u powerbanku Xioami koristi poznatu tvtku ATL koja je ujedno i dobavljač baterija za Apple uređaje. Ovaj mix kvalitete i dizajna može biti vaš za samo 8$ (49RMB) + troškovi dostave.

JeftiniMobiteli.com-Kineski mobiteli, phableti, tableti, gadgeti-NEW XIAOMI POWERBANK 5000mAh
Kučište baterije debljine je svega 9.9mm, slične debljine ponekih smartphone-a, dok se unutar kučišta nalazi baterija od 5000 mAh. Kao i kod dosadašnjih Xiaomijevih powerbank modela morate biti vrlo oprezni pri kupovini, jer su klonovi dosta slični i puno nekvalitetniji/slabiji od samog originala. Zato prije kupovine još jednom dobro provjerite dali se radi o originalu ili klonu.
Prodaja od 8$ krenula je jučer u Kini zato požurite po svoj primjerak powerbanka, dok ih nisu pokupovali preprodavači a od njih možete očekivati nešto višu cijenu.

JeftiniMobiteli.com-Kineski mobiteli, phableti, tableti, gadgeti-NEW XIAOMI POWERBANK 5000mAhJeftiniMobiteli.com-Kineski mobiteli, phableti, tableti, gadgeti-NEW XIAOMI POWERBANK 5000mAh

Share

O autoru: JeftiniMobiteli Admin

Osoba koja je na vrijeme shvatila da se ne treba kupovati marke mobilnih telefona, jer kineski telefoni nude bolje karakteristike i manju cijenu od poznatih marki.